Julkaistu: 18.03.2017 01:01

Vaali­paneelissa tasa-arvoasiaa

Suomi 100 -juhlavuoden teemoja ovat muun muassa tasa-arvo ja naisten asema. Näiden teemojen myötä ensi torstaina Wetterhoffin Wanhassa kutomossa järjestetään vaalipaneeli, jossa keskustellaan tasa-arvoasioista Hämeenlinnassa, sote- ja maakuntauudistuksen myötä kunnille jäävien tehtävien tärkeysjärjestyksestä, eri ryhmien huomioimisesta kunnan tarjoamissa vapaa-ajan - ja kulttuuripalveluissa sekä siitä, kuinka Hämeenlinnan elinvoimaisuus taataan.

Panelisteiksi ovat lupautuneet Sari Rautio (kok.), Irja Appelroth (sd.), Airi Raitaranta (vihr.), Riikka helenius (kesk.), Heli Nylander (kd.), Tuomas Ali-Hokka (pp.), Lulu Ranne (ps.) sekä Irma Taavela (vas.). Heitä haastattelevat poliittiset toimittajat Kirsti Pohjonen ja Pirkko Keskinen.

Tilaisuuden järjestävät yhteistyössä Suomalaisen Naisliiton Hämeenlinnan yhdistys, Hämeenlinnan Zonta-naiset sekä Hämeenlinnan liike- ja virkanaiset.

Vaalipaneeli Wetterhoffin Wanhassa kutomossa torstaina 23.3. klo 18–20.

Julkaistu: 26.04.2017 01:02

Ars-Häme -yhdistyksen Taidelainaamon Valokiilassa -sarja esittelee kuukausittain yhden kuvataiteilijoistaan. Parhaillaan on vuorossa Ars-Hämeen yksi uusimmista jäsenistä, helsinkiläinen taidegraafikko Hanna Holma. Hänen töitään on nähtävillä Valokiilassa 20.4.–16.5.

Julkaistu: 26.04.2017 01:02

Tapani Bagge

Lukkosula

Yhtenä talviaamuna pakkasta oli kymmenkunta astetta ja tuuli ryöpytti lunta ilmassa vähän joka suunnasta. Kun lähdin hakemaan lehtiä, huomasin että auton lämmitin oli jäänyt laittamatta päälle. Miten vaimo nyt pääsisi töihin?