Julkaistu: 18.03.2017 01:01

Piparkakkutalo ja Emilia 30 vuotta.

Rob Dominis Trio avaa musiikki-illat

Hämeenlinnan keskustassa sijaitsevat Ravintola Piparkakkutalo ja Hotelli Emilia täyttävät tänä vuonna 30 vuotta. Merkkipaalun kunniaksi julkistettiin tällä viikolla myös oma juhlajulkaisu.

– Nykymaailmassa, jossa tilanteet ja tottumukset vaihtuvat ja muuttuvat nopeasti, voi 30 vuoden toimintaikää pitää erittäin hyvänä saavutuksena alallamme toimiville yrityksille. Tawastia Groupin toimitusjohtaja Karoliina Mäki-Kuutti kertoo

Tawastia Group on hotelli-, kokous- ja ravintolapalveluita tarjoava perheyritys. Hotelli Emilian ja Ravintola Piparkakkutalon lisäksi samaan konserniin kuuluvat Cafe Bar Skogster Hämeenlinnan keskustassa sekä Tampereella Hämeenkadulla jo yli 20 vuotta toiminut Kellariravintola Vanha Monttu.

Ravintola Piparkakkutalossa järjestetään 30 -vuotisjuhlavuoden kunniaksi musiikki-iltoja, joissa asiakkaat voivat nauttia yhtä aikaa sekä ruoasta että musiikista.

Ensimmäisenä musiikki-iltana perjantaina 31.3. ravintola-asiakkaita viihdyttää jazzkokoonpano Rob Dominis Trio.

Rob Dominis, USA, on asunut Suomessa vuodesta 1989 ja opettanut Pop/Jazz Konservatoriossa vuodesta 1990. Dominis on esiintynyt paljon myös ympäri Suomea sekä myös ulkomailla ja on ollut mukana soittamassa yli 30 CD:llä. Vuonna 2015 Dominis julkaisi ensimmäisen oman albuminsa ”Standards”.

Illan kokoonpanossa esiintyvät Rob Dominis, piano, Sampo Tiittanen, kontrabasso ja Thomas Törnroos, rummut.

Musiikki-ilta Piparkakkutalossa pe 31.3. noin klo 19 alkaen klo 21 asti.

Julkaistu: 26.04.2017 01:02

Ars-Häme -yhdistyksen Taidelainaamon Valokiilassa -sarja esittelee kuukausittain yhden kuvataiteilijoistaan. Parhaillaan on vuorossa Ars-Hämeen yksi uusimmista jäsenistä, helsinkiläinen taidegraafikko Hanna Holma. Hänen töitään on nähtävillä Valokiilassa 20.4.–16.5.

Julkaistu: 26.04.2017 01:02

Tapani Bagge

Lukkosula

Yhtenä talviaamuna pakkasta oli kymmenkunta astetta ja tuuli ryöpytti lunta ilmassa vähän joka suunnasta. Kun lähdin hakemaan lehtiä, huomasin että auton lämmitin oli jäänyt laittamatta päälle. Miten vaimo nyt pääsisi töihin?