Julkaistu: 18.03.2017 01:01

Iloa vanhuuteen! -paneelikeskustelu

Hämeenlinnan Kristillisdemokraatit järjestää vanhusten hyvinvointia käsittelevän paneelikeskustelun Wetterhoffin Wanhassa Kutomossa ensi tiistaina 21.3. klo 16–18. Paneelissa keskitytään etenkin ikäihmisten henkiseen hyvinvointiin.

Paneelikeskustelussa ovat mukana palveluyksikön esimies Hannele Helminen Voutilakeskuksesta, toiminnanjohtaja Virpi Kesti Hämeenlinnan Erityisasuntosäätiöstä, toiminnanjohtaja Elisa Pilli-Sihvola Hoiviasta, toiminnanjohtaja Raija-Leena Löövi Ilonpisarasta, vastaava ohjaaja Taru Koivusaari Mikevasta, kaupunginvaltuutettu Irmeli Lehtonen sekä ohjaustoiminnan artenomi Vuokko Syväntö.

Paneelikeskustelua johtaa Teija Arvidsson, kaupunginhallituksen edustaja ikäihmisten lautakunnassa.

Iloa vanhuuteen! -paneelikeskustelu Wanhassa Kutomossa tiistaina 21.3. alkaa kahvitarjoilulla klo 15.45. Vapaa pääsy.

Julkaistu: 26.04.2017 01:02

Ars-Häme -yhdistyksen Taidelainaamon Valokiilassa -sarja esittelee kuukausittain yhden kuvataiteilijoistaan. Parhaillaan on vuorossa Ars-Hämeen yksi uusimmista jäsenistä, helsinkiläinen taidegraafikko Hanna Holma. Hänen töitään on nähtävillä Valokiilassa 20.4.–16.5.

Julkaistu: 26.04.2017 01:02

Tapani Bagge

Lukkosula

Yhtenä talviaamuna pakkasta oli kymmenkunta astetta ja tuuli ryöpytti lunta ilmassa vähän joka suunnasta. Kun lähdin hakemaan lehtiä, huomasin että auton lämmitin oli jäänyt laittamatta päälle. Miten vaimo nyt pääsisi töihin?