Julkaistu: 12.04.2017 01:03

Ida Boisin levynjulkistus Yhteisvastuun hyväksi

Hämeenlinnalainen artisti ja lauluntekijä Ida Bois (kuvassa) julkaisee uuden levynsä Yhteisvastuun hyväksi pidettävässä konsertissa lauantaina 22. huhtikuuta Poltinahon seurakuntatalossa. Vuonna 2015 Uuden Musiikin Kilpailussa mukana ollut Bois perusti viime vuonna oman levyhtiön, jossa hän tuottaa sekä omaa että muiden musiikkia.

Tuoretta Nassara-levyä hän kutsuu omaksi musiikikorkeakoulukseen. Bois on säveltänyt, sanoittanut, sovittanut, äänittänyt ja miksannut kaikki kappaleet sekä soittaa levyllä kaikkia soittimia muutamia vierailijoita lukuun ottamatta. Yhteisvastuu torjuu tänä vuonna ihmiskauppaa ja aihe puhuttelee Boisia vahvasti, sillä hän on itse työskennellyt ihmiskaupan uhrien parissa. Konsertissa myytävän 10 euron ohjelman tuotto menee Yhteisvastuun hyväksi.

Ida Boisin konsertti la 22.4. klo 18 Poltin­ahon seurakuntatalossa.

Julkaistu: 26.04.2017 01:02

Ars-Häme -yhdistyksen Taidelainaamon Valokiilassa -sarja esittelee kuukausittain yhden kuvataiteilijoistaan. Parhaillaan on vuorossa Ars-Hämeen yksi uusimmista jäsenistä, helsinkiläinen taidegraafikko Hanna Holma. Hänen töitään on nähtävillä Valokiilassa 20.4.–16.5.

Julkaistu: 26.04.2017 01:02

Tapani Bagge

Lukkosula

Yhtenä talviaamuna pakkasta oli kymmenkunta astetta ja tuuli ryöpytti lunta ilmassa vähän joka suunnasta. Kun lähdin hakemaan lehtiä, huomasin että auton lämmitin oli jäänyt laittamatta päälle. Miten vaimo nyt pääsisi töihin?