Julkaistu: 17.05.2017 06:18

VOPin laulajat lähtökuopissa

  • Kamarikuoro VOKaali esiintyy Vanajan laulun ja Voci Amorosin kanssa yhteiskonsertissa lyseolla.

Kolme hämeenlinnalaista, Vanajaveden opiston alaisuudessa toimivaa ryhmää suuntaa kesällä kisaamaan ulkomaille. Vanajan Laulu, 40-henkinen sekakuoro matkaa kesäkuun lopussa Puolan Toruniin Per Musicam ad Astra -kuorokilpailuun, jossa se kisaa sekakuoro- ja folklore-sarjoissa.

Kamarikuoro VOKaali sekä vokaaliyhtye Voci Amorosi lähtevät heinäkuussa Euroopan kuorokisoihin Riikaan, Latviaan. Molemmat ryhmät kisaavat sekakuoro- ja kirkkomusiikki-sarjoissa. Kuorot ja lauluyhtye pitävät tiistaina 23. toukokuuta Lähtökuopissa-yhteiskonsertin Lyseon Janne-salissa.

 

Konsertissa kuullaan kaikkien ryhmien molemmat kisaohjelmat. Voci Amorosin ohjelmat koostuvat renessanssimusiikista ja uudemmasta suomalaisesta vokaalimusiikista. VOKaalin kisaohjelmat ovat monipuolinen kattaus laulumusiikkia eri aikakausilta. Vanajan Laulun ohjelmissa pääosassa on suomalainen kansanmusiikkihenkinen kuoromusiikki. Kuoroja johtaa Johanna Laukkanen. Konsertin väliajalla on kahvitus. Lippuja voi ostaa etukäteen kuorolaisilta ja ovelta.

Lähtökuopissa ti 23.5. klo 18.30 Lyseon Janne-salissa.

Julkaistu: 26.05.2017 13:53
Multiple images

Hämeenlinnan Eläkkeensaajien uusi toimitila, jonka osoite on Turuntie 4–6, esiteltiin jäsenille torstaina 11.5. Noin 90 jäsentä kävi kahvilla ja tutustumassa tiloihin. Toimitila todettiin valoisaksi ja esteettömäksi.