Firmaliiga

HPK – Kärpät 31.1.

HPK:n kuulumisia ja tulevaa Kärpät-peliä pohtivat Café Kukon Teemu Kukko ja Scandic Aulangon Jani Rantanen.
Teemu Kukko & Jani Rantanen

1. HPK:lla on kaksi maalitonta peliä alla. Huolestuttaako? Ei kai Kärppiä vastaan jäädä nollille? Kuka tekee kerhomaalit?
2. Konkaripuolustaja Ville Koistinen on tulossa ensi kaudeksi Kerhoon. Nuori hyökkääjä Jere Innala taas valittiin maajoukkueeseen
Petteri Nikkilän ja Elmeri Erosen kanssa. Mitä mieltä näistä jutuista?
3. Olette toistenne ”päävastustajia” Firmaliigassa. Terveisesi kaverille?

Teemu Kukko:

1. Onhan tilanne jännä, mutta ei se huolestuta. Maalittomuus lyö pojille paineita, mutta hanat aukeavat vielä. Onhan siellä tolpat kilisseet. Kärppiä vastaan tulee varmaan taas tiukka ja vähämaalinen peli Nyt voisi olla Krivosikin aika osua pidemmän tipattoman tammikuun jälkeen.
2. Koistisen tulo on hyvä juttu, saadaan kokemusta joukkueeseen. Ja Innalalle tekee hyvää saada lisää kokemusta maajoukkueessa.
3. Siitä lähdetään, että kauden lopussa ei olla Scandicin alapuolella Firmaliigassa. Kukko nousee vielä!

Jani Rantanen:

1. Ei vielä synkistellä, nollapelejä vaan tulee aina välillä. Veikkaan Kärppiä vastaan tasapeliä, ja maaleja odotan kärkiketjujen äijiltä. Eiköhän se maalitili tyylikkäästi aukea, Kunykilta lättyä lapaan vaan!
2. Koistisen myötä joukkueeseen tulee kokemusta, ja kyllä hän varmaan paikkansa täyttää. Hyvä, että Innala pääsi maajoukkueeseen.
3. Kaksi firmaliigalaista, jotka täytyy pitää takana, ovat Viihdepalvelu Heikkilä ja Kukko. Perävalot näkyvät heille valitettavasti loppuun asti. Turha kukkoilla!