Jutut

Äänestä vuoden 2019 Miss Hämeenlinna suosikkiasi

Hämeenlinnan finalistit vierailivat muun muassa Parolantien kukkapalvelussa. Missit on nähty myös Hugo Parkissa, Raatihuoneessa ja Parolan panssariprikaatissa. Finalistit: Sinna Tuomikko (vas.), Assi Liitti, Siiri Nurminen, Jenna Lehtimäki, Verna Aitto-oja, Emilia Aronen, Essi Pohjola, Iida Hynnilä, Jenna Jalkanen ja Sonja Lindstedt.

Nyt on mahdollisuus vaikuttaa, kuka on seuraava Miss Hämeenlinna. Yleisö pääsee äänestämään oman suosikkinsa.
Miss Hämeenlinna -ehdokkaat ovat tutustuneet kaupunkiin koko viikon. He ovat käyneet vierailemassa Raatihuoneessa ja seikkailemassa Hugo Parkissa.
Ilman draamaa ei ole näitäkään missikisoja. Yksi kisaaja on joutunut olemaan päivän poissa korkean kuumeen vuoksi. Essi Pohjolalta taas murtui varvas, joten hän ei päässyt finalistien kanssa Hugo Parkkiin kiipeilemään. Saa nähdä, kuinka lauantain finaalissa hän selviää korkokenkien kanssa.

Miss Hämeenlinna -kilpailun voittaja edustaa Hämeenlinnan kaupunkia ja toimii Hämeenlinnan kasvona vuoden ajan.
Voittaja saa palkinnoksi paitsi erilaisia juonto- ja mallikeikkoja myös Studio Facen faceteam valmennuksen.
Miss Hämeenlinna -kisan voittajalta vaaditaan helposti lähestyttävyyttä, iloista elämänasennetta sekä intoa edustaa Hämeenlinnaa erilaisissa tapahtumissa.
Miss Hämeenlinna -kisasta valitaan tänä vuonna myös Face of Beauty International Finland kilpailuun yksi finalisti. Tämän kilpailun voittaja pääsee edustamaan Suomea kansainvälisiin kauneuskilpailuihin ulkomaille.

Viime vuonna kisan voitti Elisa Karimo. Hän kisaa tänä vuonna Miss Suomi kilpailun semifinalistina.
Miss Hämeenlinna -finaali järjestetään lauantaina 8.6. Scandic Hotel Aulangolla.

Kaupallinen yhteistyö

Näkoislehti

28.5.2020

Menoinfo

Kaupallinen yhteistyö

Näkoislehti

28.5.2020

Menoinfo