Jutut

ARXissa pelipäivä pikkuväelle

ARX-talossa järjestetään lauantaina 7. huhtikuuta pikkuväen pelipäivä teatteri- ja tanssimaustein.

Siiri Loiske ja Olli Simpukka ovat merirosvoista hurjimmat. Löytävätkö he vihdoinkin aarteen, jota ovat etsineet jo vuosia? Siiri Loiske ja Olli Simpukka -lastenteatteriesitykset nähdään Miniteatterilla alkaen klo 11 ja 13, ikäsuositus on 3—7-vuotiaille ja omille aikuisille. Tarinankertojana on Maami Snellman, ohjaus ja käsikirjoitus ovat Eppu Nuotion, puvustuksesta ja lavastuksesta vastaa Sanna Pelliccioni.

Merirosvoaiheinen työpaja käynnistyy klo 11.40 Maami Snellmanin ohjauksessa. Mukaan mahtuu lapsi/aikuinen -työpareja 20.

Tanssiteatteri Raatikko vierailee tapahtumassa Tanssien maapallon ympäri -tanssipajallaan klo 12 alkaen. Työpajan ja esityksen yhdistävässä kokonaisuudessa steppaava Polly-papukaija lennättää lapset maapallon ympäri 40 minuutissa. Matkalla kohdataan eläinystäviä, ja tutuiksi tulevat eri maiden tanssit ja musiikki. Mukaan mahtuu 25 lasta, ikäsuositus on 3-8-vuotiaille. Lapsia johdattelee Elina Valtonen. Työpajan on käsikirjoittanut ja koreografian on suunnitellut Marja Korhola ja visualisointi on Terttu Torkkolan.

 

Vauva-casino tarjoaa perheen pienimmille pelejä ja leikkejä yhdessä omien aikuisten kanssa, ja Pelilaatikot-työpajassa tehdään omat suosikkipelit kätevästi mukana kulkevaan laatikkoon. Todellisuuspakolaiset ry esittelee monipuolisella kattauksella yhdistyksensä toimintaa. Haluatko tutustua live-roolipelaamisen asuihin ja varusteisiin tai glittermeikkaukseen? Haluaisitko järjestää teemasynttärit live-pelaamisen hengessä?

Hämeenlinnan päivähoidon ja Visuaalisten taiteiden koulu AIMOn yhteistyötä esittelevä näyttely on Galleria ARXissa, ja suosittu kaleidoskooppi-muraali -elämystila on myös avoinna. Art Café Intolan kahvila on kutsuu herkuttelemaan. Ohjelmasisältö on maksuton.

Peli-ARXantai -tapahtuma ARX-talossa, Keinusaarentie 1, la 7.4. klo 10–14.

Asiasanat

Menoinfo