Jutut

Cheek jättää lauantaina jäähyväiset Hämeenlinnalle

Linnapuistossa nähtävä artistikattaus on kuin kotimaisen poptaivaan Kuka kukin on. Perjantaina kello 14.30 kinkerit aloittaa Vuoden naisartisti ja Tornado-biisillään radiosoittolistoja hallinnut Evelina, jota seuraavat Emma-palkittu Reino Nordin ja rockkansan ikisuosikki Neljä Ruusua. Kello 17.40 lähtien lavan valtaavat näyttävää come backia tehnyt Pikku G, maan suosituin rap-yhtye JVG sekä Pohjanmaan rockjärkäle Klamydia. Perjantaiehtoon huipentaa lähtemättömän jäljen suomalaiseen poppiin jättäneen Nylon Beatin yllätyspaluu.

 

Lauantaina kello 13.15 lauteille nousee räppäritähti Mikael Gabriel, jonka vanavedessä esiintyvät Tähdet, tähdet -ohjelmassa hurmannut Jannika B ja bilehittikone Teflon Brothers. Kello 16.20 lähtien vuorossa ovat uudistunut Abreu, rocklegenda Michael Monroe, popkuningatar Jenni Vartiainen, kestosuosikki Kaija Koo sekä uuden sukupolven tiennäyttäjä Sanni. Lauantain pistää pakettiin maan kovimmaksi artistiksi tituleerattu Cheek, joka on ilmoittanut tekevänsä viimeistä kiertuettaan, ennen kuin lopettaa uransa Valot sammuu -konsertissa Lahdessa elokuussa. Aikaisemmilta keikoilta kantautuneiden tietojen mukaan luvassa on show, jonka efekteissä ja näyttävyydessä ei ole säästelty.

 

Festivaalin pääportti on osoitteessa Koulukatu 1. Tapahtuman aikana alueen läheisyydessä on useita katuja suljettuna, joten parhaiten perille pääsee kävelemällä. Kaikki liput vaihdetaan rannekkeisiin porteilla rannekkeenvaihtopisteissä ja lauantain rannekkeen voi vaihtaa vasta kyseisenä päivänä. Festivaalialue on ikärajaton. VIP-alue ja anniskelualue ovat K-18. 2-vuotiaat ja sitä nuoremmat pääsevät tapahtuma-alueelle veloituksetta maksavan huoltajan seurassa. Tapahtumaan on myynnissä myös lastenlippu 3-10 -vuotiaille. Tapahtuman suositusikäraja on 12 vuotta.

Wanaja Festival pe-la 6.-7.7. Linnanpuistossa.

Asiasanat

Menoinfo