Jutut

Hämeenlinna Tigers pyrkii kohti kasvua

Hämeenlinnaan on perustettu uusi amerikkalaisen jalkapallon seura Hämeenlinna Tigers Ry. Seuran tavoite on mahdollistaa junioreille ja naisille amerikkalaisen jalkapallon ja lippupallon harrastaminen Hämeenlinnan ympäristössä.

Hämeenlinna Tigers Ry:n alaisuudessa toimivat Tigers Women ja Tigers Juniorit -jaostot, joissa jatketaan lajin menestyksekästä kasvua. Seuran tavoitteena on myös saada Suomen Amerikkalaisen Jalkapallo Liiton sarjoihin kaudelle 2019 kilpailukykyiset joukkueet niin juniori- kuin naisten sarjoihin.

Hämeenlinna Tigers Ry panostaa seurana etenkin juniori- ja nuorisotoiminnan kehittämiseen, ja Hämeenlinna Tigers Juniorit ovatkin jo aktiivisesti aloittaneet eri ikäryhmien harjoittelun.

Naisten toimintaan keskittyvän Hämeenlinna Tigers Women jaoston päätavoitteena on kannustaa naisia ja tyttöjä liikunnan pariin. Naisten joukkue järjestää monipuolisia yhteistreenejä kesän aikana, jonne kaikki lajista kiinnostuneet naiset ja tytöt ovat tervetulleita.

Seura järjestää kesän ja syksyn aikana alkeiskursseja sekä kokeilupäiviä niin junioreille kuin naisille.

Lisätietoja toiminnasta: Hämeenlinna Tigers Juniorit – jaosto: juniorit@hmltigers.fi, Hämeenlinna Tigers Women – jaosto: women@hmltigers.fi, tai puheenjohtaja Emil Kallio, puheenjohtaja@hmltigers.fi.

 

 

Menoinfo