Jutut

Hämptonissa puhutaan: Lätkäjätkät rullaa vedet silmissä

Hui! Foreverillä on nähty kesällä jääkiekkoilijoita. Pitäisikö olla huolissaan? Kuva: Jussi Hietikko
Hui! Foreverillä on nähty kesällä jääkiekkoilijoita. Pitäisikö olla huolissaan? Kuva: Jussi Hietikko

Kyllä siinä meinasi pakara revähtää, kun joukkueellinen HPK:n kultapoikia rynni aamutuimaan salille. Suurin osa meni spinning-saliin polkemaan pyörää ja haukottelemaan. Miro Karjalainen ja Eetu Tuulola ottivat etäisyyttä ja poljeskelivat kahden tavallisilla kuntopyörillä.

Polkusession jälkeen jätkillä oli rullailua salissa. Sitä eivät muut salilla olijat päässeet enää seuraamaan, sillä siinä vaiheessa ovet suljettiin uteliailta katseilta. Ihan hyvä niin, koska jokainen rullan päällä ”jumpannut” tietää, ettei se ole kovin kaunista katseltavaa – silmistä roiskuu vesi ja ähinää riittää. Toki voihan olla, että Sulinin Jullin kätten jäljet näkyvät niin hyvin, etteivät kultapoikien reidet tai penikat enää kevään jäljiltä jumita.

Foreverinkin kannattaisi vähän aktiivisemmin mainostaa, ketä kesätreenaajia salilla liikkuu. Muutenhan joukkue hyödyntää omaa kuntosaliaan Rinkelinmäen salibandyhallissa. Voisi nimittäin nuoria neitoja alkaa salitreeni kiinnostaa, jos salilla voi bongata paikallisia tähtiä.

Päävalmentaja Antti Pennanenhan ihailee muutamia jalkapallovalmentajia. Nyt kun joukkue on kultansa vuoksi kuumaa kamaa, pitäisikö ottaa jalkapallosta muutenkin mallia. Esimerkiksi FC Bayern Munchen järjestää avoimia harjoituksia, joihin yleisö pääsee seuraamaan joukkueen treenaamista. Toimisikohan sellainen Hämptonissa?

Asiasanat

Kaupallinen yhteistyö

Näkoislehti

25.5.2020

Menoinfo