Jutut

Hyväntekeväisyysmuotinäytös paikallisten lasten hyväksi

Pieni Ihme on vuosittain järjestettävä hyväntekeväisyysmuotinäytös, jossa kerättävillä varoilla tuetaan paikallisiin lapsiin ja nuoriin liittyviä kohteita yhdessä Lasten Klinikoiden Kummit ry:n kanssa.  Viime vuonna tapahtumassa kerätyillä varoilla hankittiin Kanta-Hämeen keskussairaalan vastasyntyneiden osastolle Bilisoft-sinivalohoitolaite. Tänä vuonna tilaisuudessa kerättävät varat lahjoitetaan Kanta-Hämeen keskussairaalan lastenpsykiatriseen tutkimukseen ja hoitoon.

Muotinäytös järjestetään yhdessä muutamien hämeenlinnalaisten yritysten kanssa. Malleina toimii paikallisia henkilöitä, jotka ovat tuttuja mm. urheilu-, kulttuuri- ja politiikan piireistä. Niin kaikki mallit kuin tapahtuman toteuttavat yrityksetkin, ovat mukana hyväntekeväisyysajatuksella. Tapahtuma on tarkoitettu sekä naisille että miehille, jotka haluavat tukea hyvää asiaa osallistumalla upeaan iltaan muodin ja hyvän seuran parissa. Tilaisuudessa on arpajaiset, jossa viime vuosien tapaan useita huikeita palkintoja.  

 

Lippuja tilaisuuteen myydään vain ennakkoon ja niitä voi ostaa yhteystyöyrityksistä Kristalli, RiittaMari, MyMilou, Valiomies, Torioptiikka sekä Cafe Bar Skogster. Sisäänpääsylippu sisältää lasillisen kuohuvaa ja sillä osallistuu myös toiseen arpajaisten pääpalkinnon arvontaan. Tilaisuuden juontavat Pirjo Nuotio ja Heidi Kyrö. Kaikki tilaisuuden lippu- ja arpajaistulot sekä lahjoitukset ohjataan hyväntekeväisyyskohteelle lyhentämättömänä.

Pieni Ihme -Facebook sivuilla esitellään mallit tulevien viikkojen aikana.

Pieni Ihme 13.4. Cafe Bar Skogsterissa klo 18.30.

 

Asiasanat

Menoinfo