Jutut

Naiskiekko jatkuu HPK:ssa

HPK:N naiskiekko jatkuu Hämeenlinnassa kaudella 2018-19. Teknisesti joukkue toimii Juniorijääkiekon alla, mutta täysin omana tulosyksikkönä vastaten myös omasta markkinoinnistaan ja kuluistaan. Yhteistyö HPK Liiga Oy:n kanssa on myös aiempaa tiiviimpää.

Jorma Hassinen jatkaa joukkueen managerina ja joukkueen markkinointiin sekä pelitapahtumien kehittämiseen on saatu apuvoimia, kun Heavy Events ohjelmapalvelun Jyrki Rantanen on liittynyt mukaan joukkueen kokonaisuuteen muiden toimihenkilöiden ja avustajien lisäksi.

– Luin lehdestä, että naisten jääkiekko oli veitsen terällä lentopallon tekemän pesäeron vuoksi. Parin päivän miettimisen jälkeen otin yhteyttä Jorma Hassiseen tarjoten

yhteistyötä, koska en ollut samaa mieltä lehdestä luetun kommentin kanssa, että tämän päivän sponsorimarkkinoilta ei saisi tukea naisten jääkiekolle, Rantanen perustelee lähtemistään mukaan naisjääkiekkoon..

Joukkueen markkinointipäälliköksi nimetty Rantanen on 43-vuotias urheilun moniottelija, jolla on vuosien kokemus eri lajien urheilutapahtumista, järjestötoiminnasta ja markkinoinnista ja hänet tunnetaan myös Suomen Voimalajiliiton puheenjohtajana sekä aktiivisena puhtaan urheilun edistäjänä.

HPK Juniorijääkiekon uusi puheenjohtaja Teijo Räsänen sanoo, sekä tyttöjen-, että naisten jääkiekon tulee jatkua Hämeenlinnassa ja vaikka projekti ei helppo ole, niin on erittäin hyvä juttu että se on saatu vauhdikkaasti käynnistettyä.

Menoinfo