Jutut

"Reska on edelleen oiva kauppapaikka"

– Hämeenlinnan ydinkeskusta ja Reska on edelleen hyvä paikka pyörittää liiketoimintaa, näkyvyyttä riittää. Parkkipaikoista ei todellakaan ole pula, vaikka toisin väitetään, yrittäjä Anni Almi vakuuttaa. Hän avasi Kauppakeskus Linnan kiinteistössä äskettäin farkkujen erikoisliikkeen, Jeans Cornerin.

Anni Almi sanoo saaneen jo lyhyen ajan aikana runsaasti kiittävää palautetta paikkavalinnastaan keskellä Reskaa. Liiketila remontoitiin perheen ja ystävien voimin nykyiseen näyttävään kuosiinsa.

– Tarkoituksena oli luoda viihtyisä, kodikas ja rento myymälä, jonne on helppo poiketa palveltavaksi.

– Toivottavasti muutkin hämeenlinnalaisyrittäjät oivaltavat, että ydinkeskusta on edelleen hyvä kauppapaikka, Almi sanoo.

– Tässä kaupungissa tarvitaan muutenkin iloista yrittämisen meininkiä.

20 vuotta farkkuja myynyt yrittäjä perustaa farkkuliikkeensä toiminnan siihen, että tarjolla on kaikenikäisille ja -kokoisille sopivia farkkuja. Anni Almi korostaa sitä, että valikoimissa on tarjontaa yhtälailla naisille kuin miehille, myös niitä “vanhan liiton isojen miesten leviksiä”.

– Levi´s on ehdoton ykkösmerkki, sitä myös kysytään. Kyse on nimenomaan laadusta. Haluamme panostaa ensisijaisesti tähän brändiin, toki kauteen mahtuu aina mukaan vierailevia merkkejäkin, Anni Almi sanoo.

Housujen lisäksi myynnissä on myös farkkutakkeja, -paitoja sekä muita Levi´s-tuotteita.

– Farkkujen suosio on pysynyt suomalaiskuluttajien keskuudessa pitkällä aikavälillä vakaana, vaikka aaltoliikettä tietysti on.

Katso päiväkohtaisia uutisia

tammikuu 2019
ma ti ke to pe la su
« joulu    
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031