Jutut

Mielipide: Setämiehet ylös, sortoa vastaan – Naisten höökimiselle on saatava jarrut

Kirjoittajan mielestä kaupungin johdossa on liikaa naisia. Kaupunginjohtaja vielä on sentään mies.

Setämiehet – me ikääntyneet setämiehet –emme voi emmekä saa enää ummistaa silmiämme Suomea (ja jonkin verran jopa Eurooppaakin) uhkaavalta naisemansiopaatiolta.

Naiset vyöryttävät joka puolella. Suomessa on hallitus, jossa naiset jylläävät. Mikä pahinta, nykyiset naisministerit ovat hyvin koulutettuja, yhtä hyvin tai paremmin koulutettuja kuin tähänastiset miesministerit. Ja naisministerit jopa puhuvat hyvin vieraita kieliä.

Erityisen vaarallista on, että naisministerit ovat hyvännäköisiä. He käyttävät ulkonäköään katalasti hyväkseen. Mielestäni perustuslakiin olisi saatava pykälä, että ainakin naisministereiden meikkaamiselle olisi saatava oikeuskanslerin lupa.

Naisministereiden turvamiehiksi on maan poliisijohdon järjestettävä sellaisia miehiä, jotka pystyvät tiukasti hillitsemään naisministereiden joutavanpäiväiset naurut ja hymyt. Asiat on hoidettava vakavamielisesti.

Valtionhallinnon lisäksi naiset ryntäävät asemiin tolkuttomasti myös maakunnissa sekä kaupungeissa ja  kunnissa.

Onko laitaa siinä, että Hämeenlinnan neljästä kansanedustajasta kolme on naisia?

Onko laitaa siinä, että Hämeenlinnan kaupunginvaltuuston ja kaupunginhallituksen puheenjohtajat ovat naisia?

Onko laitaa siinäkään, että maakuntamme maakuntajohtajana on nainen?

Onko laitaa siinäkään, että tästä Kanta-Hämeen maakunnasta ainoa maan nykyhallitukseen päässyt ministeri on nainen?

Naisten ryntäily on tyrmistyttävää ja pöyristyttävää. Useimpien firmojen nimitysuutisista näkee, että avainhenkilöiksi valitaan voittopuolisesti naisia.

Naiset ovat rynnänneet papeiksikin. On kumma, ettei kirkko ole ymmärtänyt omaa hyväänsä. Tuntuu hirveältä, että piispanakin on ollut jo nainen.

Nyt naiset ovat törmäämässä entistä laajemmin myös armeijaan. Komitea on aloittamassa selvitystyön. Naiset haluavat armeijan tiloissa päästä asumaan ja nukkumaan nuorten miesten kanssa. Se olisi estettävä ajoissa, ettei luonto tee tehtäväänsä liikaa yön pimeinä hetkinä.

Setämiehet: nähtävissä on selvästi naisten sortokausi isänmaassamme. Sitä on noustava torjumaan. Ylös yhtenä miehenä nyt, setämiehet ja myös nuoret miehet. Tärkeät ohjeet myös koulupojille.

Naisten höökimiselle on saatava jarrut ennen kuin on liian myöhäistä! Miehille on taattava tasa-arvo yhteiskunnassa…

Ahti Hietanen

keskitason humorist, Hämeenlinna

 

Kaupallinen yhteistyö

Näkoislehti

25.5.2020

Menoinfo