Jutut

Tanssin riemua Verkatehtaassa

Hämeenlinnan Tanssi- ja Liikuntakeskuksen tanssijoiden lukuvuosi huipentuu taas perinteiseen kevätnäytökseen ensi tiistaina. Verkatehtaan lavan täyttävät showtanssin, baletin, jazzin, stepin, nykytanssin, katulajien ja lastentanssin innokkaat harrastajat upealla energialla, taidolla ja esiintymisen riemulla.

Näytöksen teema on tänä keväänä “Sikin sokin, nurin kurin, hujan hajan”. Luvassa onkin monenlaista hassuttelua: Pelleilyä, Aivomyrskyjä ja LuoNnonO!ikkuJa. Monipuolisen illan aikana leikitään myös musikaalisia tuoleja, jahdataan Pokemoneja, tanssitaan vastavirtaan ja sekoitetaan Joutsenlampi ja Oopperan kummitus keskenään.

Suurten ryhmänumeroiden lisäksi näytöksessä nähdään Jade-kisaryhmien tanssijoiden pienryhmänumeroita sekä soolo ja duetto. Jadejen kisakoreografiat ovat saavuttaneet kevään aikana taas lukuisia palkintosijoja ja kunniamainintoja.

Näytöksessä kuullaan myös elävää musiikkia, kun a cappella lauluyhtye Voci Ensemble säestää Jazz III ryhmän esitystä taidokkaalla laulullaan.

“Sikin sokin, nurin kurin, hujan hajan” -tanssinäytös Verkatehtaan Vanajasalissa tiistaina 15.5. klo 18.30.

Asiasanat

Menoinfo