Jutut Hämeenlinna

Tatuointeja myös walk in -periaatteella

Aulanko Tattoo & Rock Weekend jo viidettä kertaa.
Aulanko Tattoo & Rock Weekend -tapahtumaan osallistuu tänä vuonna yli neljäkymmentä tatuointiartistia, joiden työskentelyä yleisö pääsee seuraamaan ihan lähietäisyydeltä.
Aulanko Tattoo & Rock Weekend jo viidettä kertaa.

Pimeän kaupan iltana tapahtuu myös Aulangolla. Järjestyksessään viides Aulanko Tattoo & Rock Weekend valtaa jälleen Aulanko Areenan tulevana viikonloppuna, kun kaikkiaan yli 40 tatuointiartistia on valmiina koristelemaan asiakkaiden ihoa.

Joukossa on tuttuja nimiä aiemmilta vuosilta, mutta myös uusia, osaavia tekijöitä. Kaikkia artisteja yhdistää kuitenkin se, että he ovat Suomen virallisen tatuointiliiton, F.T.A.A: n hyväksymiä, joten tatuoinnin teettäminen Areenalla on turvallista ja vastuullista.

– Monille tatuointiartisteille on ollut mahdollista varata aikoja jo etukäteen, mutta tapahtumassa tatuointeja voi ottaa myös niin sanotulla walk in -periaatteella sekä perjantaina että lauantaina, tapahtuman puuhamies, Scandic Aulangon kylpylä- ja areenapäällikkö Jani Rantanen sanoo.

– Jos siis haluaa tatuoinnin, riittää, että saapuu paikalle ja sopii kuvan tekemisestä suoraan artistin kanssa. Omaa tatuointiaikaa odotellessa voi tutustua useiden asiaankuuluvien myyntipisteiden tarjontaan sekä seurata tatuointien tekemistä, Rantanen vinkkaa.

Myös muuta ohjelmaa on luvassa, sillä taitojaan esittelevät muun muassa kansainvälistä menestystä niittänyt tanssipari Tommi ja Salla sekä vauhdikas tulitaiteilija Fire Lady.

 

Aulanko Tattoo & Rock Weekend on ikärajaton ja erityisesti lauantaina päivällä kannattaa ottaa perheen nuoremmatkin mukaan, sillä klo 12–15 lapsilla on mahdollisuus osallistua toiminnalliseen leikkituokioon tai viihtyä pomppulinnassa.

– Kylpylä ja keilahalli palvelevat normaalisti, joten tatuointitouhujen ohessa voi vaikkapa pulahtaa poreisiin tai mitellä keilamestaruudesta.

Molemmat tapahtumapäivät huipentuvat yökerho Night Hugossa livemusiikin tahdissa järjestettäviin iltabileisiin. Perjantaina esiintymässä on rockabilly- ja bluesvaikutteinen The Lo-Lites ja lauantaina lavan ottaa haltuunsa Texas Oil, jonka Hurriganes-henkinen rock´n´roll ei jätä ketään kylmäksi. Iltabileissä ikäraja on 18 vuotta.

 

Aulanko Tattoo & Rock Weekend Scandic Aulanko Areenalla 28.–29.9. Ovet avautuvat perjantaina klo 18 ja lauantaina klo 12. Kaikkia tapahtumalippuja voi ostaa tapahtumapaikalta.

Menoinfo