Jutut Hämeenlinna

Thunder Race – salamasotaa

Upeat ajokit huristelevat taas viikon päästä Ahvenistolla.

Syksyllä 2016 ajettiin ensimmäinen Ahvenisto Thunder Race, jonka ydintä oli V8 Thunder -sarja ruotsalaisin lisävahvistuksin.

Viikon päästä ajetaan toistamiseen Ahvenisto Thunder Race. Tämä on tämän kauden toinen Rata-SM-osakilpailu moottoriradalla. Kesäkuussa olivat mukana Legendsit, joiden kalenteriin ei Thunder-kisa kuulu tänä vuonna.

Ahveniston Autourheilijat synnytti Ahvenisto Thunder Race -nimen, joka kuvaa radalla tapahtuvia tiukkoja ja salamannopeita kilpailutilanteita. Tarkoitus on järjestää toimivia ja kiinnostavia kilpailuja jatkossakin sekä tuoda radan ainutkertaisuutta esiin.

Kilpailun järjestää Ahveniston Autourheilijat ry. Kilpailunjohtaja Juha Karisto kehottaa yleisöä nauttimaan usean mahtavan rata-autoilu-luokan edesottamuksista.

Amerikkalaisten kilpa-autojen kilpailut Camaro Cupin ajoista on osa Ahveniston kiinnostavinta antia. Mukana on nyt monta kiinnostavaa luokkaa – vakioautoista formuloihin ja tämän kauden näyttävä The Gran Turismo -luokka. Ruotsalaisia V8 Thunder -autoja on mukana kymmenisen tänä vuonna suomalaisten lisäksi.

Rata-SM on Suomalaisen Rata-autoilun Tuki ry:n (SRTRY) pyörittämä rata-autoilun sarja, jonka luokkina kisailevat kaudella 2018 The Gran Turismo, V1600, Formula Ford ja Legends Trophy. Vierailevina luokkina nähdään mm. uusi Formula Academy Finland. Osakilpailuissa on tiukkaa kilvanajoa ja visuaalisia moottoriurheiluelämyksiä, ne tarjoavat koko perheelle nähtävää ja koettavaa. Aikataulut osoitteessa www.facebook.com/ahvenistothunderrace/.

Thunder Race la-su 1.-2.9. Ahveniston moottoriradalla.

Menoinfo