Julkaistu: 18.03.2017 01:01

Piparkakkutalo ja Emilia 30 vuotta.

Rob Dominis Trio avaa musiikki-illat

Hämeenlinnan keskustassa sijaitsevat Ravintola Piparkakkutalo ja Hotelli Emilia täyttävät tänä vuonna 30 vuotta. Merkkipaalun kunniaksi julkistettiin tällä viikolla myös oma juhlajulkaisu.

– Nykymaailmassa, jossa tilanteet ja tottumukset vaihtuvat ja muuttuvat nopeasti, voi 30 vuoden toimintaikää pitää erittäin hyvänä saavutuksena alallamme toimiville yrityksille. Tawastia Groupin toimitusjohtaja Karoliina Mäki-Kuutti kertoo

Tawastia Group on hotelli-, kokous- ja ravintolapalveluita tarjoava perheyritys. Hotelli Emilian ja Ravintola Piparkakkutalon lisäksi samaan konserniin kuuluvat Cafe Bar Skogster Hämeenlinnan keskustassa sekä Tampereella Hämeenkadulla jo yli 20 vuotta toiminut Kellariravintola Vanha Monttu.

Ravintola Piparkakkutalossa järjestetään 30 -vuotisjuhlavuoden kunniaksi musiikki-iltoja, joissa asiakkaat voivat nauttia yhtä aikaa sekä ruoasta että musiikista.

Ensimmäisenä musiikki-iltana perjantaina 31.3. ravintola-asiakkaita viihdyttää jazzkokoonpano Rob Dominis Trio.

Rob Dominis, USA, on asunut Suomessa vuodesta 1989 ja opettanut Pop/Jazz Konservatoriossa vuodesta 1990. Dominis on esiintynyt paljon myös ympäri Suomea sekä myös ulkomailla ja on ollut mukana soittamassa yli 30 CD:llä. Vuonna 2015 Dominis julkaisi ensimmäisen oman albuminsa ”Standards”.

Illan kokoonpanossa esiintyvät Rob Dominis, piano, Sampo Tiittanen, kontrabasso ja Thomas Törnroos, rummut.

Musiikki-ilta Piparkakkutalossa pe 31.3. noin klo 19 alkaen klo 21 asti.

Julkaistu: 16.08.2017 06:00

Tapani Bagge

Kepin jäljillä

Hakolahdella Vanajan rannassa alkoi sataa. Suojauduin ison kuusen alle, mutta ehdin mukavasti kastua ennen kuin Koskela tuli.

Hyökkäsin vanhan farmari-Volvon kyytiin.

– Mikä siinä maksoi?