Julkaistu: 17.05.2017 06:18

VOPin laulajat lähtökuopissa

  • Kamarikuoro VOKaali esiintyy Vanajan laulun ja Voci Amorosin kanssa yhteiskonsertissa lyseolla.

Kolme hämeenlinnalaista, Vanajaveden opiston alaisuudessa toimivaa ryhmää suuntaa kesällä kisaamaan ulkomaille. Vanajan Laulu, 40-henkinen sekakuoro matkaa kesäkuun lopussa Puolan Toruniin Per Musicam ad Astra -kuorokilpailuun, jossa se kisaa sekakuoro- ja folklore-sarjoissa.

Kamarikuoro VOKaali sekä vokaaliyhtye Voci Amorosi lähtevät heinäkuussa Euroopan kuorokisoihin Riikaan, Latviaan. Molemmat ryhmät kisaavat sekakuoro- ja kirkkomusiikki-sarjoissa. Kuorot ja lauluyhtye pitävät tiistaina 23. toukokuuta Lähtökuopissa-yhteiskonsertin Lyseon Janne-salissa.

 

Konsertissa kuullaan kaikkien ryhmien molemmat kisaohjelmat. Voci Amorosin ohjelmat koostuvat renessanssimusiikista ja uudemmasta suomalaisesta vokaalimusiikista. VOKaalin kisaohjelmat ovat monipuolinen kattaus laulumusiikkia eri aikakausilta. Vanajan Laulun ohjelmissa pääosassa on suomalainen kansanmusiikkihenkinen kuoromusiikki. Kuoroja johtaa Johanna Laukkanen. Konsertin väliajalla on kahvitus. Lippuja voi ostaa etukäteen kuorolaisilta ja ovelta.

Lähtökuopissa ti 23.5. klo 18.30 Lyseon Janne-salissa.

Julkaistu: 20.01.2018 07:30
Multiple images

Helmi Koponen-Ranki avasi maanantaina Sibeliuksenkatu nelosessa miesten hiustenleikkauksiin sekä partapalveluihin erikoistuneen parturiliikkeen. Tuoreella hämeenlinnalaisyrittäjällä on entuudestaan kaksi Groom Partureihin kuuluvaa liikettä Järvenpäässä.