Julkaistu: 17.05.2017 06:24

Kevätkarkelot Turengissa

Janakkalassa uskotaan kevään vihdoinkin puhkeavan täyteen loistoonsa, kun Turengissa järjestetään koko perheelle sopivat kevätkarkelot.

Turengin torin täyttävät erilaiset liikunnalliset aktiviteetit, mobilistien esittelemät vanhat kulkuneuvot , kirpputori, rompetori sekä elävää musiikkia soittava The Moldbrakers.

Yleisö pääsee kokeilemaan ja näkemään muun muassa Lavis lavatanssi- ja trampoliinijumppaa. Esityksistä vastaa Kuntokeskus My Line.

Kevätkarkelot järjestään nyt toista kertaa, mutta anniltaan avaustapahtumaa laajempana kokonaisuutena. Järjestäjien ajatuksena on jatkaa tapahtuman ylöspanoa myös tulevina vuosina.

Ajatuksena on myös se, että yleisö voi tulla paikalle omalla harrastekulkuneuvolla, jos on jotain erityistä esiteltävänä.

Fronerin jäätelötehdas jakaa tapahtumassa rajoitetun määrän jäätelöannoksia. Yrityksen edustajat samalla kertovat, mistä nimi Froneri tulee.

Tapahtuman käytännön junailijoita ovat My Line Kuntokeskus, Janakkalan Rotaryt, Op Janakkala Kuljetuspalvelut Sirén, Froneri jäätelötehdas ja Hämeen Mobilistit.

Kevätkarkelot Turengin torilla lauantaina 20.5. klo 10–14.

 

Julkaistu: 20.01.2018 07:30
Multiple images

Helmi Koponen-Ranki avasi maanantaina Sibeliuksenkatu nelosessa miesten hiustenleikkauksiin sekä partapalveluihin erikoistuneen parturiliikkeen. Tuoreella hämeenlinnalaisyrittäjällä on entuudestaan kaksi Groom Partureihin kuuluvaa liikettä Järvenpäässä.