Julkaistu: 12.08.2017 06:00

Bussiliikenne talviaikatauluihin

Hämeenlinnan seudun bussiliikenteessä siirryttiin talviaikatauluihin peruskoulujen alkaessa torstaina 10.8.

Kaupunkiliikenteeseen tulee lisää vuoroja. Talviliikenteen alkaessa aloittivat linjat 10 Turenki – Hämeenlinna – Vähänummi – Parola ja 11 Äikäälä – Katuma – Katinen – Keskusta – Keskussairaala – Loimalahti.

Linjojen 2 Aulanko – keskusta – Visamäki ja 3 Loimalahti – Hirsimäki – Keskussairaala – Keskusta – Harvoilanmäki vuoroväli tihentyi arkisin puoleen tuntiin. Niillä on suunnassa idästä länteen arkisin aamu- ja päiväliikenteessä yhteinen lähtöminuutti rautatieasemalta, mutta kuljettajia on ohjeistettu odottamaan bussia vaihtavia matkustajia.

Aulangolta saapuvasta linjasta 2 voi vaihtaa Keskussairaalalle menevään linjaan 3, ja Harvoilanmäestä saapuvalta linjalta 3 voi vaihtaa Visämäkeen menevään linjan 2.

Waltin aikataulu- ja reittihakuja voi tehdä osoitteessa: reittiopas.hameenlinna.fi. Kaupunki- ja seutuliikenteen aikatauluja on jaossa myös palvelupiste Kastellissa, Raatihuoneenkatu 11, sekä linja-autoissa.

Julkaistu: 16.12.2017 08:00

Ei ikinä! Mokoma marjavaras ei kyllä vie joululinnun titteliä sympaattiselta punatulkulta, ajattelee moni. En sitä tosissani ehdottaisikaan kun tiedän kuinka syvälle haittalinnun maine on räkättiin isketty. Sitä paitsi useimmiten rastaat viettävät joulua Keski-Euroopassa.

Julkaistu: 16.12.2017 07:00
Multiple images

Esperin Hoivapalveluyksikkö Hoiviassa valittiin vuoden 2017 Lucia-mummuksi Alli Lempinen. Onnellisella Lucia-mummulla sattui olemaan syntymäpäivä juuri Lucian päivänä 13. joulukuuta.