Julkaistu: 11.10.2017 06:00

Säästöpankkimuseossa asiaa pankkiturvallisuudesta

  • Tänä syksynä Säästöpankkimuseon näyttelyä on uudistettu muun muassa pelillisellä sisällöllä.

Säästöpankkimuseossa vietetään lauantaina 14.10. Säästöpankkimuseopäivää. Ohjelmassa on turvallisuuspäällikkö Harri Salomaan luento pankkiturvallisuudesta digimurroksen näkökulmasta sekä Säästöpankkimuseon uusitun näyttelyn esittely. 

Aikaisemmin Linnanniemellä toimineen Säästöpankkimuseon näyttely avattiin helmikuussa 2017 Museo Skogsterin toisen kerroksen näyttelytiloissa. Tänä syksynä näyttelyä on uudistettu muun muassa pelillisellä sisällöllä. Liiketunnistuksella pelattavassa Säästölipaspelissä pelaajat saavat hauskanpidon ohessa käsityksen rahan arvosta ja rahayksiköistä eri aikoina. Peli on toteutettu yhteistyössä Tampereen ammattikorkeakoulun pelisuunnittelijoiden kanssa.

Tilaisuuden päättää Samlink Oy:n turvallisuuspäällikkö Harri Salomaan luento pankkiturvallisuudesta. Salomaa kertoo pankkipalvelujen käytöstä nyt ja ennen digimurrosta. Lisäksi luvassa on vinkkejä, miten asiakas voi suojautua ja välttää väärinkäytöksiä sekä käyttää pankkipalveluja turvallisesti.

Säästöpankkimuseopäivä Säästöpankkimuseossa (Museo Skogsterin 2. kerros) lauantaina 14.10. klo 14.

Julkaistu: 16.12.2017 08:00

Ei ikinä! Mokoma marjavaras ei kyllä vie joululinnun titteliä sympaattiselta punatulkulta, ajattelee moni. En sitä tosissani ehdottaisikaan kun tiedän kuinka syvälle haittalinnun maine on räkättiin isketty. Sitä paitsi useimmiten rastaat viettävät joulua Keski-Euroopassa.

Julkaistu: 16.12.2017 07:00
Multiple images

Esperin Hoivapalveluyksikkö Hoiviassa valittiin vuoden 2017 Lucia-mummuksi Alli Lempinen. Onnellisella Lucia-mummulla sattui olemaan syntymäpäivä juuri Lucian päivänä 13. joulukuuta.