Julkaistu: 11.10.2017 06:00

Vertaisilta mielenterveysomaisille

Ei ole olemassa mitään tiettyä yhtä syytä, miksi joku sairastuu psyykkisesti. Sairastuminen kuitenkin muuttaa aina elämää.

FinFami – Kanta-Hämeen mielenterveysomaiset -yhdistys järjestää tiistaina 24.10. klo 18–20 yhdistyksen uusissa toimitiloissa Suomen Kasarmilla (rakennus 2, 1. kerros) tilaisuuden, jossa psyykkisesti oireilevien tai sairastuneiden läheisillä on mahdollisuus jakaa ajatuksiaan ja kokemuksiaan kahvin tai teen äärellä.

Osallistuminen ei edellytä yhdistyksen jäsenyyttä. Tilaisuuteen ei tarvitse ilmoittautua, mutta lisätietoja voi kysyä numerosta 0404552162/ katja.gronberg@omaisyhdistys.com.

Toiminnasta saa tietoja myös yhdistyksen nettisivuilta www.omaisyhdistys.com tai facebookista.

 

 

Julkaistu: 27.06.2018 06:05

Tupakoitsijat, olkaa ystävällisiä ja poimikaa tumppinne maasta ja viekää roskikseen. Kaunis Hämeenlinna-Aulanko -reitti on täynnä tupakantumppeja. Pieni lapsi, koira, tai vedessä olevat kalat saattavat laittaa niitä suuhun. Turistit kauhistelevat, kun kaunis luonto on pilattu tupakantumpeilla.

Julkaistu: 27.06.2018 06:00

Lämmin kiitos Pikku-Penalle ja kumppaneille Linnanpuiston juhannusjuhlasta. Kymmenen vuoden odotukseni palkittiin, sain nähdä kokon keskustassa. Me huonosti liikkujatkin pääsimme paikalle.

Toivon jatkoa puiston juhlille ja kokolle. Vielä kerran kiitokset teille kaikille ja hyvää kesää!