Julkaistu: 11.11.2017 10:10

Raskasta joulua -konsertin tähtenä loistaa Tarja Turunen

  • Huippusopraano Tarja Turunen esiintyy Raskasta joulua -kiertueen solistina Hämeenlinnassa.

Tänä vuonna yli 20 paikkakuntaa kiertävän Raskasta joulua -kiertueen Hämeenlinnan konserttia tähdittää Nightwishin entisenä solistina tunnettu huippusopraano Tarja Turunen.

Hämeenlinnan Elenia Areenassa solisteina ovat Tarja Turusen lisäksi menestysyhtyeistä Nightwish ja Tarot tunnettu Marco Hietala, metalliyhtye Amaranthen laulajana tunnettu ruotsalainen sopraanotähti Elize Ryd, useista tv-ohjelmista tunnettu monitaituri Kimmo Blom sekä Suburban Tribe -yhtyeestä suosioon noussut Ville Tuomi, joka on nykyisin legendaarisen Leningrad Cowboysin nokkamies.

Kiertueen bändikokoonpano on sama kuin viime vuonna: yhtyeen johtaja kitaristi Erkka Korhonen, kitaristi Tuomas Wäinölä, basisti Erkki Silvennoinen, rumpali Mirka Rantanen ja kosketinsoittaja Vili Ollila.

 

Raskasta joulua -konserttikiertue tulee tänä vuonna keräämään ennätyksellisen määrän yleisöä ja kansan rakastama kiertue on muutenkin kasvanut kansainvälisiin mittoihin: tänä vuonna kiertueella panostetaan erityisesti visuaaliseen showhun.

Luvassa on isoja screenejä, pyro-tehosteita, näyttävä valo-show sekä huikeita pyroteknisiä toteutuksia. Kiertue kulkee ympäri Suomen neljän puoliperävaunurekan ja kolmen linja-auton voimin, joka on ennätyksellisen massiivinen kiertuetoteutus Suomessa.

Liput ovat myynnissä Ticketmasterin, Lippupisteen sekä Lipputoimiston kanavissa.

Raskasta joulua 2017 -kiertue Hämeenlinnassa Elenia Areenassa 14.12.

Julkaistu: 21.06.2018 08:15

Alajärveen kirmaava Lia Heikurainen ei epäröi askeleissaan. Isosisko Aida sekä kaverukset Nea Mäki ja Tara Vainio seuraavat perässä yhtä reippaasti.

Tämä nelikko rakastaa uimista, ja 18-asteinen järvi on juuri sopivan lämmin uimiseen.