Julkaistu: 06.12.2017 09:05

Nuorisokuorot joulumielellä

  • Aurora esiintyy yhdessä muiden seurakunnan nuorisokuorojen kanssa kahdessa kirkkokonsertissa.

Perinteiset Hämeenlinna-Vanajan seurakunnan nuorisokuorojen joulukonsertit kuullaan Hämeenlinnan kirkossa perjantaina 8. joulukuuta kello 19 sekä lauantaina 9. joulukuuta kello 16. Joulutunnelmissa musiikkia tarjoavat myös jousitrio ja pianisti Christian Freund.

Ohjelmistossa on sekä perinteisiä että harvinaisempia joululauluja, kuten Erkki Melartinin Lapin joulu. Kuorojen yhteensä noin 150 laulajaa esittävät niitä suomen, englannin, latinan sekä kirkkoslaavin kielillä. Molempina päivinä konsertissa esiintyvät kolmos- ja nelosluokkalaisten kuoro, tyttökuoro Aurorina, Hämeenlinnan poikakuoro, nuorisokuoro Aurora, Vox Vanajae ja Vanajan mieskuoro. Konsertit kestävät reilun tunnin ja vapaaehtoinen ohjelmamaksu menee nuorisokuorojen hyväksi.

Kuorojen johtaja Ismo Savimäki tarjoaa 50-vuotissyntymäpäivänsä merkeissä kaikille puuroa ja glögiä lauantain konsertin jälkeen, noin kello 17.15 kirkon pihalla. Tilaisuudessa voi liikkua vapaasti ja ruokailun aikana kirkossa voi yhä nauttia lauluista, Vanajan kamarikuoron liittyessä esiintyjien joukkoon.

Julkaistu: 16.12.2017 08:00

Ei ikinä! Mokoma marjavaras ei kyllä vie joululinnun titteliä sympaattiselta punatulkulta, ajattelee moni. En sitä tosissani ehdottaisikaan kun tiedän kuinka syvälle haittalinnun maine on räkättiin isketty. Sitä paitsi useimmiten rastaat viettävät joulua Keski-Euroopassa.

Julkaistu: 16.12.2017 07:00
Multiple images

Esperin Hoivapalveluyksikkö Hoiviassa valittiin vuoden 2017 Lucia-mummuksi Alli Lempinen. Onnellisella Lucia-mummulla sattui olemaan syntymäpäivä juuri Lucian päivänä 13. joulukuuta.