Julkaistu: 10.01.2018 07:00

Tapani Markkulan taidetta Juteinitalossa

  • Hattulan seurakunnan pitkäaikaisen kappalaisen pila- ja sarjakuvia on koottu näyttelyksi Juteinitaloon.

Hattulan seurakunnan entinen kappalainen Tapani Markkula täytti viime kesänä 70 vuotta. Markkula on paitsi pitkäaikainen Hattulan seurakunnan pappi, myös tunnettu pila- ja sarjakuvapiirtäjä. Hänen töitään on julkaistu muun muassa Hämeen Sanomissa, Kaupunkiuutisissa ja Kirkko ja Kaupunki -lehdessä.

Tapani Markkulan uudemmista ja vanhemmista töistä on koottu näyttely Juteinitalon aulaan, jossa näyttely on esillä 15.–27. tammikuuta. Näyttelyn järjestää Hattulan seurakunta yhteistyössä kirjaston ja sivistystoimen kanssa.

Tapani Markkulan näyttelyn avajaisia vietetään Parolan Juteinitalossa maanantaina 15.1., jolloin myös taiteilija itse on paikan päällä tavattavissa näyttelyn avajaisten merkeissä klo 18 alkaen.

Tapani Markkulan näyttely Juteinitalon aulassa, Kauppatie 3, Parola, 15.–27.1.2018.

Julkaistu: 25.04.2018 08:00
Multiple images

Hämeenlinnan Kaupunkiuutisten yhdestoista urheilutietäjä-visa kertoi jälleen sen, että seutukunnalta löytyy tukku todellisia urheilutietäjiä. Hattulalainen Atte Peltola uusi vuoden takaisen voittonsa niukasti ennen jo aikaisempina vuosina kaksi voittoa hankkinutta Eetu Lehtistä.

Julkaistu: 25.04.2018 07:20
Multiple images

Hämeen liitto innostaa Kanta-Hämeen kuntia uudenlaisiin ratkaisuihin kaavoituksessa ja rakentamisessa. Maakuntajohtaja Anna-Mari Ahonen sanoo asumiseen liittyvien linjanvetojen vaikuttavan niin alueen elin- kuin vetovoimaisuuteen sekä asuinviihtyvyyteen.

Julkaistu: 25.04.2018 07:10

Ojoisilla jätettiin kansalaisaloite

Nuorille lisää harrastuksia!

Kansalaisaktiivisuudestaan tunnettu Ojoisten kaupunginosa Hämeenlinnassa jätti kaupungin luottamus- ja virkamiesjohdolle maanantaina kansalaisaloitteen nuorten harrastustoiminnan lisäämisestä. Kansalaisaloitteen takana ovat Pro Ojoinen sekä Ojoisten lastentalon vanhempaintoimikunta.