Julkaistu: 10.01.2018 07:00

Terveyspalvelujen puhelinpalvelu uudistuu tammikuussa

Hämeenlinnan terveyspalvelujen puhelinpalvelu uudistuu tammikuun aikana. Uudistuksella pyritään turvamaan asiakkaiden oikea-aikainen palvelu. Jatkossa terveysasemalle soittaessaan asiakas kuulee valikon, josta hän valitsee tarpeensa mukaisen palvelulinjan, esimerkiksi hoidon tarpeen arvion ja ajanvarauksen tai reseptin uusimisen. Asiakas voi edelleen valita myös takaisinsoiton. Ajan peruutuksen voi tehdä puhepostiin kaikkina vuorokauden aikoina.

Uusi puhelinpalvelu tulee käyttöön Viipurintien terveysasemalle jo tämän viikon keskiviikkona. Hauhon, Idänpään, Jukolan, Kalvolan, Lammin, Ojoisten ja Rengon terveysasemilla uusi puhelinpalvelu otetaan käyttöön tammikuun loppuun mennessä.

Julkaistu: 25.04.2018 08:00
Multiple images

Hämeenlinnan Kaupunkiuutisten yhdestoista urheilutietäjä-visa kertoi jälleen sen, että seutukunnalta löytyy tukku todellisia urheilutietäjiä. Hattulalainen Atte Peltola uusi vuoden takaisen voittonsa niukasti ennen jo aikaisempina vuosina kaksi voittoa hankkinutta Eetu Lehtistä.

Julkaistu: 25.04.2018 07:20
Multiple images

Hämeen liitto innostaa Kanta-Hämeen kuntia uudenlaisiin ratkaisuihin kaavoituksessa ja rakentamisessa. Maakuntajohtaja Anna-Mari Ahonen sanoo asumiseen liittyvien linjanvetojen vaikuttavan niin alueen elin- kuin vetovoimaisuuteen sekä asuinviihtyvyyteen.

Julkaistu: 25.04.2018 07:10

Ojoisilla jätettiin kansalaisaloite

Nuorille lisää harrastuksia!

Kansalaisaktiivisuudestaan tunnettu Ojoisten kaupunginosa Hämeenlinnassa jätti kaupungin luottamus- ja virkamiesjohdolle maanantaina kansalaisaloitteen nuorten harrastustoiminnan lisäämisestä. Kansalaisaloitteen takana ovat Pro Ojoinen sekä Ojoisten lastentalon vanhempaintoimikunta.