Julkaistu: 10.03.2018 06:50

Seminaari verisuoniterveydestä potilaille, läheisille ja opiskelijoille

Hämeenlinnan seudulla toimivat potilasjärjestöt järjestävät yhteistyössä Kanta-Hämeen keskussairaalan kanssa seminaarin verisuoniterveydestä tiistaina 13. maaliskuuta kello 17–20, Hämeen ammattikorkeakoulun kampusalueen auditoriossa (Visamäki, Vankanlähde 9, Hämeenlinna; sisäänkäynti N-talo).

Seminaari on suunnattu kantahämäläisille potilaille, heidän läheisilleen sekä terveydenhuollon opiskelijoille ja kaikille muillekin, joita kiinnostaa valtimotaudin, aivoinfarktien ja diabeteksen hoidon kehittyminen ja kokemukset. Luennoitsijoina seminaarissa toimivat akuuttilääketieteen professori, sisätautien dosentti Ari Palomäki Kanta-Hämeen keskussairaalasta, akuuttilääketieteen erikoislääkäri Markku Grönroos niin ikään KHKS:stä sekä Tampereen yliopistollisen sairaalan sisätautien dosentti Jorma Lahtela. Tilaisuuteen mahtuu maksimissaan 450 henkilöä, ja kahvitarjoilu on mitoitettu 200 ensimmäiselle vieraalle.

 

Julkaistu: 21.06.2018 08:15

Alajärveen kirmaava Lia Heikurainen ei epäröi askeleissaan. Isosisko Aida sekä kaverukset Nea Mäki ja Tara Vainio seuraavat perässä yhtä reippaasti.

Tämä nelikko rakastaa uimista, ja 18-asteinen järvi on juuri sopivan lämmin uimiseen.