Julkaistu: 10.03.2018 07:10

Jukka Salminen yhtyeineen Pyhän Laurin kirkossa

  • Jukka Salminen yhtyeineen esiintyy Körttikuoron kanssa Pyhän Laurin kirkossa torstaina 15.3.

Jukka Salminen yhtyeineen esiintyy Körttikuoron kanssa Saviruukku 40 V -konsertissa ensi torstaina Janakkalan Pyhän Laurin kirkossa.

Salminen sävelsi tunnetun ja rakastetun laulunsa Saviruukun Liisa Pukkilan sanoihin 40 vuotta sitten. Konsertissa kuljetaan laulun sanojen johdattamana erilaisten särkymisten kautta levolliseen hiljaisuuteen.

– Kaikki nämä 40 vuotta on mennyt ihmetellessä ja opetellessa ihmisen särkymisen suurta salaisuutta, johon saattaa suuri siunauskin sisältyä, Jukka Salminen pohtii.

Körttikuoroa johtaa Hannu Mursunen. Soitinyhtyeessä soittavat lyömäsoittimia Timo Sollo, viulua ja mandoliinia Terho Asikainen kitaraa ja koskettimia Jukka Salminen ja bassoa Pekka Riikonen. Konserttiin on vapaa pääsy ja siellä kerätään kolehti Suomen Lähetysseuralle.

Saviruukku 40 V -konsertti Janakkalan Pyhän Laurin kirkossa torstaina 15.3. klo 18.30. Vapaa pääsy.

Julkaistu: 17.03.2018 07:40

Jos et tiedä kuvassa poseeraavan tikan nimeä, yritä arvata tuntomerkkien perusteella. Lintu on nimittäin nimetty erään ulkonäköön perustuvan seikan perusteella. Aivan oikein, harmaapäätikka, jossa huomio kiinnittyy ensimmäisenä vihreään selkään.