Julkaistu: 10.03.2018 06:00

Poliitikot ovat aina kynnyksellä kytiksessä

Lueskelin Jan Vapaavuoren blogia "Kolmen isännän lojaliteettiloukussa". Noin ajatellut oon vuosikausien ajan.

Seurannut samojen politiikkojen naamat osuuskaupan mannekiineina, seurakunnan päätöselimissä, kunnanvaltuustoissa, -hallituksissa, nyt tyrkyllä  maakunnan hallintohimmeleihin.

Kynnyksellä kytiksessä kaiken maailman kissanristiäisissä josko media paikalla, saa kuvan ja kliseensä julkisuuteen. Arkadia on motiivi monelle useampaankin yritykseen. Asioille ei aikaa jää.

Vapaavuoren huoli siitä, että samat naamat kerrostuvat kolmen tason päättäjiksi, ministerit jopa neljänteen kerokseen, on aiheellinen. Meillä on naapurissa esimerkki, millaiseksi nämä omaa etuaan ajavat duumat maata muokkaavat. Siitä on yhteinen etu yhtä kaukana kuin maa Marssista.

Riitta Nyqvist

Hml

 

 

Julkaistu: 17.03.2018 06:00

Kaupunkiuutisten keskiviikon 14.3.2018 Kaloisten kylätapahtumaa koskevassa jutussa oli nimivirhe. Kuvassa oli kyläaktiivi Veijo Vanhatalo, ei Peltotalo.

Toimitus pahoittelee.

Julkaistu: 17.03.2018 06:00

Sinä joka ostit, otit, veit tai varastit (?) mustan tekoturkin tammi-helmikuun vaihteessa Kaurialan Aarreaitasta. Tuntomerkit tiedän.

Numeroni on KU-toimituksessa, soita minulle, jos on tapahtunut jonkinlainen erehdys?

Kaikenkarvaisia

Julkaistu: 17.03.2018 06:00

Kommentteja Kolkanmäen kuulumisista: Täällä Viialantien perukoilla on lopen kyllästytty pihoilla kuljeksiviin kissoihin, tai lähinnä niiden omistajiin.

Päivittäin ne juoksevat ja tekevät tarpeitaan pihoille, usein myös ihan ulko-oven edustalle.