Julkaistu: 10.03.2018 06:00

Poliitikot ovat aina kynnyksellä kytiksessä

Lueskelin Jan Vapaavuoren blogia "Kolmen isännän lojaliteettiloukussa". Noin ajatellut oon vuosikausien ajan.

Seurannut samojen politiikkojen naamat osuuskaupan mannekiineina, seurakunnan päätöselimissä, kunnanvaltuustoissa, -hallituksissa, nyt tyrkyllä  maakunnan hallintohimmeleihin.

Kynnyksellä kytiksessä kaiken maailman kissanristiäisissä josko media paikalla, saa kuvan ja kliseensä julkisuuteen. Arkadia on motiivi monelle useampaankin yritykseen. Asioille ei aikaa jää.

Vapaavuoren huoli siitä, että samat naamat kerrostuvat kolmen tason päättäjiksi, ministerit jopa neljänteen kerokseen, on aiheellinen. Meillä on naapurissa esimerkki, millaiseksi nämä omaa etuaan ajavat duumat maata muokkaavat. Siitä on yhteinen etu yhtä kaukana kuin maa Marssista.

Riitta Nyqvist

Hml

 

 

Julkaistu: 16.06.2018 06:00

Kuinkahan kauan vielä tämä (todennäköisesti lumiauran kääntämä) merkki keskustan Citymarketin edessä nököttää aivan väärään suuntaan? Vähän saimme sitä liikutettua, ettei osu autoihin, mutta tarvitaan enemmän voimaa, että se saadaan oikein päin.

Julkaistu: 13.06.2018 06:00

Viime viikonlopun kuvakyssärin (HKU 9.6) vastauksessa torin leikkipaikasta oli asiavirhe. Pääyhteistyökumppanien joukosta puuttui Pihlajalinna Hämeenlinna. Toimitus pahoittelee kömmähdystä.

Julkaistu: 09.06.2018 06:10

Ihmettelen, että lehtenne julkaisee mielipiteitä, jotka kohdistuvat jonkun henkilön persoonaan. Tässä tapauksessa Heidi Kyröön radiojuontajana. Vastaan nyt kuitenkin viime lehdessä olleeseen. Ilmeisesti sama henkilö noita mollauksia kirjoittelee.