Julkaistu: 14.04.2018 06:00

Vanajanlinnalla voi brassailla

Kaupunginhallituksen päätökselle jatkaa vuokrasopimusta Vanajanlinnan kanssa, annan täydet pojot. Aikoinaan tehty vuokrasopimus on poikkeuksellinen.

Vuokralainen kunnostaa, huoltaa kiinteistöjä, hoitaa ulkoalueet, on uusimassa lämmitysjärjestelmän, kaikki omaan piikkiinsä.

Kyllä minäkin tällaisen vuokralaisen ottaisin avosylin vastaan. Ennen kaikkea, vanhana markkinaratsuna on ilo seurata, miten Vanajanlinna osaa  markkinoida kohdettaan. Positiivisesta imagosta myös kaupunkimme hyötyy käymättä veronmaksajien lompsalla. 

Mm. Kaunis elämä tv-sarjan puitteet, joissa näytetään katsojalle silmiä hiveleviä maisemia, tarjoillaan huolella mietitty menyy, kamera tallentaa pieteetillä kunnostettujen sisätilojen historiaa henkivää, kestävää kauneutta. Se saa tuntemaan ylpeyttä kotikaupungista, muunmuassa tällaista meillä on tarjolla.

Myötähäpeää tuottanut imagotappio SCC, alkaa haalistua ainakin meikäläisen datalla. Ei tarvitse enää kuiskailla, mistä on kotoisin. "- Ai sä oot sieltä SCC-pylonin juurelta..."

Voi brassailla, - tiedätkö sä sen Vanajanlinnan, Hämeen linnan...

Riitta Nyqvist

Hml

Julkaistu: 27.06.2018 06:05

Tupakoitsijat, olkaa ystävällisiä ja poimikaa tumppinne maasta ja viekää roskikseen. Kaunis Hämeenlinna-Aulanko -reitti on täynnä tupakantumppeja. Pieni lapsi, koira, tai vedessä olevat kalat saattavat laittaa niitä suuhun. Turistit kauhistelevat, kun kaunis luonto on pilattu tupakantumpeilla.

Julkaistu: 27.06.2018 06:00

Lämmin kiitos Pikku-Penalle ja kumppaneille Linnanpuiston juhannusjuhlasta. Kymmenen vuoden odotukseni palkittiin, sain nähdä kokon keskustassa. Me huonosti liikkujatkin pääsimme paikalle.

Toivon jatkoa puiston juhlille ja kokolle. Vielä kerran kiitokset teille kaikille ja hyvää kesää!