Julkaistu: 14.04.2018 06:00

Vanajanlinnalla voi brassailla

Kaupunginhallituksen päätökselle jatkaa vuokrasopimusta Vanajanlinnan kanssa, annan täydet pojot. Aikoinaan tehty vuokrasopimus on poikkeuksellinen.

Vuokralainen kunnostaa, huoltaa kiinteistöjä, hoitaa ulkoalueet, on uusimassa lämmitysjärjestelmän, kaikki omaan piikkiinsä.

Kyllä minäkin tällaisen vuokralaisen ottaisin avosylin vastaan. Ennen kaikkea, vanhana markkinaratsuna on ilo seurata, miten Vanajanlinna osaa  markkinoida kohdettaan. Positiivisesta imagosta myös kaupunkimme hyötyy käymättä veronmaksajien lompsalla. 

Mm. Kaunis elämä tv-sarjan puitteet, joissa näytetään katsojalle silmiä hiveleviä maisemia, tarjoillaan huolella mietitty menyy, kamera tallentaa pieteetillä kunnostettujen sisätilojen historiaa henkivää, kestävää kauneutta. Se saa tuntemaan ylpeyttä kotikaupungista, muunmuassa tällaista meillä on tarjolla.

Myötähäpeää tuottanut imagotappio SCC, alkaa haalistua ainakin meikäläisen datalla. Ei tarvitse enää kuiskailla, mistä on kotoisin. "- Ai sä oot sieltä SCC-pylonin juurelta..."

Voi brassailla, - tiedätkö sä sen Vanajanlinnan, Hämeen linnan...

Riitta Nyqvist

Hml

Julkaistu: 25.04.2018 06:00

Kesä tulee ja terassit aukeavat. Puliveivaritkin jo avasivat oman kesäkautensa omalla terassillaan siinä Goodmanin ja Tavastilan välissä.

Siinä taas olut ja pissa virtaa koko kesän kaupunkilaisten ja turistien iloksi ja riemuksi.

Kyllä kesä on ihanaa aikaa!

KL

Julkaistu: 25.04.2018 06:00

Hämmästykseni oli suuri kun ajoin Karanojan kaatopaikalta Moreenin teollisuusalueelle. Sillä välillä oli mitä puhtaimmaksi harjattu pyörätie. Asutusta ei lähimaillakaan, enkä usko että siellä niin moni käy pyöräillen töissä. Ehkä lokit suunnistavat sen mukaan.

Julkaistu: 18.04.2018 06:00

Varjona vain ihminen vaeltaa, turhaan vain he touhuavat, kokoavat, eivätkä tiedä, kuka ne saa. Ps.39:7

Kysynkin, miksi niin moni ihminen Suomessa ei ollenkaan ajattele, mitä on kuoleman jälkeen tai onko olemassa mitään kuoleman jälkeen.

Julkaistu: 18.04.2018 06:00

 

Ihanaa, aurinko paistaa ja lumet sulaa!

Olipas mukava mennä lasten kanssa leikkipuistoon viettämään kaunista kevätpäivää kun on särjettyä lasia joka puolella, keinut sotkettu syödyllä purukumilla ja koiranpaskat maassa!