Julkaistu: 14.04.2018 07:30

Urheilutiedot taas puntarissa

Hämeenlinnan Kaupunkiuutisten perinteinen Urheilutietäjä-visa selvittää jälleen paikallisten penkkiurheilijoiden tietotason. Tietovisa järjestetään ensi viikon lauantaina 21. huhtikuuta kello 12.

Urheilutietäjä-visassa esitetään 20 urheiluaiheista kysymystä, jotka ovat painotetusti paikalliseen urheiluun keskittyviä. Mukana on toki myös yleistä urheilutietämystä mittaavia kysymyksiä. Tietokilpailu on kaikille avoin ilman osallistumismaksua.

Tietovisan voittaja saa muhkean 300 euron lahjakortin Intersportin Hämeenlinnan myymälään sekä vuodeksi haltuun komean kiertopalkinnon.

Palkinto on katkolla kolmella kilpailijalla, sillä Timo Piilosella, Rauno Saarisella ja Eetu Lehtisellä on kaksi kiinnitystä palkintoon. Kolmella kiinnityksellä kiertopalkinnon saa lopullisesti omakseen.

Viime vuonna parhaat tiedot omasi hattulalainen Atte Peltola.

Visaan vuosittain osallistuneiden tietotasosta kertoo paljon jo se, että jokaiseen kysymykseen löytyy oikea vastaus ainakin yhdestä vastauspaperista, mutta koskaan kukaan ei ole saanut täysiä pisteitä.

Kysymykset laatii perinteiseen tapaan hämeenlinnalainen urheilutoimittaja Pasi Honkanen.

Urheilutietäjä-visa Hämeen Sanomien toimitalossa, Vanajantie 7, lauantaina 21. huhtikuuta kello 12. Ilmoittautuminen kello 11.30 alkaen.
Julkaistu: 25.04.2018 08:00
Multiple images

Hämeenlinnan Kaupunkiuutisten yhdestoista urheilutietäjä-visa kertoi jälleen sen, että seutukunnalta löytyy tukku todellisia urheilutietäjiä. Hattulalainen Atte Peltola uusi vuoden takaisen voittonsa niukasti ennen jo aikaisempina vuosina kaksi voittoa hankkinutta Eetu Lehtistä.

Julkaistu: 25.04.2018 07:20
Multiple images

Hämeen liitto innostaa Kanta-Hämeen kuntia uudenlaisiin ratkaisuihin kaavoituksessa ja rakentamisessa. Maakuntajohtaja Anna-Mari Ahonen sanoo asumiseen liittyvien linjanvetojen vaikuttavan niin alueen elin- kuin vetovoimaisuuteen sekä asuinviihtyvyyteen.

Julkaistu: 25.04.2018 07:10

Ojoisilla jätettiin kansalaisaloite

Nuorille lisää harrastuksia!

Kansalaisaktiivisuudestaan tunnettu Ojoisten kaupunginosa Hämeenlinnassa jätti kaupungin luottamus- ja virkamiesjohdolle maanantaina kansalaisaloitteen nuorten harrastustoiminnan lisäämisestä. Kansalaisaloitteen takana ovat Pro Ojoinen sekä Ojoisten lastentalon vanhempaintoimikunta.