Julkaistu: 14.04.2018 07:00

Kevätkatsastus parisuhteelle

Hämeenlinna-Vanajan seurakunnan perheasiain neuvottelukeskuksessa on avoimet ovet ja kahvitarjoilu ensi tiistaina. Samalla on mahdollisuus parisuhteen kevätkatsastukseen. Perheneuvojat kutsuvat kaikkia halukkaita, pareja ja sinkkuja, viivähtämään hetkeksi parisuhdeasioiden äärelle. Katsastus kestää noin puoli tuntia ja mukaan saa perheneuvojalta palautetta oman parisuhteensa tai elämäntilanteensa vahvuuksista ja kehittämisalueista.

– Kevätkatsastuksen tarkoitus on ihan vakavasti mutta rennolla otteella tarjota halukkaille mahdollisuutta tarkastella yhdessä perheneuvojan kanssa omaa parisuhdettaan, perheasian neuvottelukeskuksen johtaja Timo Korpinen kertoo.

Perheasiain neuvottelukeskus sijaitsee keskusseurakuntatalon 3. kerroksessa, osoitteessa Rauhankatu 14.

Parisuhteen kevätkatsastus Perheasiain neuvottelukeskuksessa tiistaina 17.4. klo 16–19.

Julkaistu: 25.04.2018 08:00
Multiple images

Hämeenlinnan Kaupunkiuutisten yhdestoista urheilutietäjä-visa kertoi jälleen sen, että seutukunnalta löytyy tukku todellisia urheilutietäjiä. Hattulalainen Atte Peltola uusi vuoden takaisen voittonsa niukasti ennen jo aikaisempina vuosina kaksi voittoa hankkinutta Eetu Lehtistä.

Julkaistu: 25.04.2018 07:20
Multiple images

Hämeen liitto innostaa Kanta-Hämeen kuntia uudenlaisiin ratkaisuihin kaavoituksessa ja rakentamisessa. Maakuntajohtaja Anna-Mari Ahonen sanoo asumiseen liittyvien linjanvetojen vaikuttavan niin alueen elin- kuin vetovoimaisuuteen sekä asuinviihtyvyyteen.

Julkaistu: 25.04.2018 07:10

Ojoisilla jätettiin kansalaisaloite

Nuorille lisää harrastuksia!

Kansalaisaktiivisuudestaan tunnettu Ojoisten kaupunginosa Hämeenlinnassa jätti kaupungin luottamus- ja virkamiesjohdolle maanantaina kansalaisaloitteen nuorten harrastustoiminnan lisäämisestä. Kansalaisaloitteen takana ovat Pro Ojoinen sekä Ojoisten lastentalon vanhempaintoimikunta.