Julkaistu: 14.04.2018 07:00

Hämptonissa puhutaan, että...

Michael Ekeghasi teki debyyttisinglen

  • Michale Ekeghasi julkaisi huhtikuun alussa omaa materiaalia. Kuvakaappaus nettisivulta www.michaelekeghasi.com.
  • Maiju-Riina Huttunen seikkailee sateenkaaren tuolla puolen Turun Vartiovuorella.

Nigerian lahja Hämeenlinnalle ja suomalaiselle musiikkimaailmalle, aurinkoinen Michael Ekeghasi on julkaissut debyyttisinglen Crazy. Rytmikäs kappale on kuunneltavissa kaikissa tunnetuimmissa musiikkipalveluissa. Single löytyy esimerkiksi YouTube-sivustolta, jolla on myös runsaasti klippejä Ekeghasista coveroimassa tunnettuja suomalaisia popklassikkoja. Artistinimeä ME käyttävä laulaja-lauluntekijä tuli Suomessa tunnetuksi vuoden 2017 Voice of Finlandissa.

 

Toimituksen blogihaaviin tarttui tällä kertaa hämeenlinnalaisen kirjoittajan lusikkalaatikko.blogspot.fi. Lusikkalaatikossa tehdään asioita terveys edellä ja elämän pienistä asioista sekä iloista nauttien ja hyvinvointia kokonaisvaltaisella otteella rakentaen. Blogia kirjoittaa hiljalleen hämäläistynyt nainen, jota kiinnostaa eniten kaikki, mutta jonka innostumiselle ja touhuamiselle rajoja asettaa nimettömäksi jäänyt pitkäaikaissairaus. Kirjoittajan sydän sykkii erityisesti kamerakävelyille, metsäretkille, ravinteikkaalle ruoalle, hyötypuutarhuroinnille, vanhoille taloille ja esineille, joogalle ja meditaatiolle, hyville kirjoille, museoille, tummapaahtoiselle kahville, kissoille, raskaalle musiikille, terveysaiheisille pohdinnoille sekä innostuville, oikeudenmukaisille ja rohkeille ihmisille.

 

Hämeenlinnan Teatterissa tänä keväänä omalla monologillaan säväyttänyt Maiju-Riina Huttunen sukeltaa kesäksi suureen seikkailuun Peltimiehen, Variksenpelättimen ja Leijonan kanssa. Huttunen on Turun kesäteatterin Taikuri Ozin pääosassa eli Dorothyn roolissa. Esitykset Vartiovuorella alkavat 14. kesäkuuta ja jatkuvat 11. elokuuta saakka.

Julkaistu: 25.04.2018 08:00
Multiple images

Hämeenlinnan Kaupunkiuutisten yhdestoista urheilutietäjä-visa kertoi jälleen sen, että seutukunnalta löytyy tukku todellisia urheilutietäjiä. Hattulalainen Atte Peltola uusi vuoden takaisen voittonsa niukasti ennen jo aikaisempina vuosina kaksi voittoa hankkinutta Eetu Lehtistä.

Julkaistu: 25.04.2018 07:20
Multiple images

Hämeen liitto innostaa Kanta-Hämeen kuntia uudenlaisiin ratkaisuihin kaavoituksessa ja rakentamisessa. Maakuntajohtaja Anna-Mari Ahonen sanoo asumiseen liittyvien linjanvetojen vaikuttavan niin alueen elin- kuin vetovoimaisuuteen sekä asuinviihtyvyyteen.

Julkaistu: 25.04.2018 07:10

Ojoisilla jätettiin kansalaisaloite

Nuorille lisää harrastuksia!

Kansalaisaktiivisuudestaan tunnettu Ojoisten kaupunginosa Hämeenlinnassa jätti kaupungin luottamus- ja virkamiesjohdolle maanantaina kansalaisaloitteen nuorten harrastustoiminnan lisäämisestä. Kansalaisaloitteen takana ovat Pro Ojoinen sekä Ojoisten lastentalon vanhempaintoimikunta.