Julkaistu: 14.04.2018 07:05

Bagge ja Eklöf kirjallisuusillassa

Kirjailija Tapani Bagge sekä lastenkirjailija, kuvittaja Heikki Eklöf ovat illan kirjailijavieraita taide- ja kirjallisuustapahtumassa Hämeenlinnan Seudun invalidien toimistossa ensi keskiviikkona.

Toistasataa kirjaa julkaisseen Tapani Baggen tuotantoon kuuluu niin jännitystä, kuunnelmia, näytelmä- ja tv-käsikirjoituksia, sarjakuvia kuin lastenjännäreitäkin. Heikki Eklöf on puolestaan tunnettu Wenkoolit-hahmoistaan. Tapahtumassa on mahdollisuus ostaa kirjailijoiden teoksia nimikirjoituksilla varustettuna.

Tilaisuuden vetäjänä toimii Jouni Kaukonen.

Hämeenlinnan Seudun Invalidit -yhdistyksen järjestämä tilaisuus on kaikille avoin ja siinä on kahvitarjoilu.

Taide- ja kirjallisuustapahtuma Hämeenlinnan Seudun Invalidien toimistossa, Matti Alangon katu 1, keskiviikkona 18.4. klo 18.

Julkaistu: 25.04.2018 08:00
Multiple images

Hämeenlinnan Kaupunkiuutisten yhdestoista urheilutietäjä-visa kertoi jälleen sen, että seutukunnalta löytyy tukku todellisia urheilutietäjiä. Hattulalainen Atte Peltola uusi vuoden takaisen voittonsa niukasti ennen jo aikaisempina vuosina kaksi voittoa hankkinutta Eetu Lehtistä.

Julkaistu: 25.04.2018 07:20
Multiple images

Hämeen liitto innostaa Kanta-Hämeen kuntia uudenlaisiin ratkaisuihin kaavoituksessa ja rakentamisessa. Maakuntajohtaja Anna-Mari Ahonen sanoo asumiseen liittyvien linjanvetojen vaikuttavan niin alueen elin- kuin vetovoimaisuuteen sekä asuinviihtyvyyteen.

Julkaistu: 25.04.2018 07:10

Ojoisilla jätettiin kansalaisaloite

Nuorille lisää harrastuksia!

Kansalaisaktiivisuudestaan tunnettu Ojoisten kaupunginosa Hämeenlinnassa jätti kaupungin luottamus- ja virkamiesjohdolle maanantaina kansalaisaloitteen nuorten harrastustoiminnan lisäämisestä. Kansalaisaloitteen takana ovat Pro Ojoinen sekä Ojoisten lastentalon vanhempaintoimikunta.