Julkaistu: 09.06.2018 06:10

Juontajan ajojahtia?

Ihmettelen, että lehtenne julkaisee mielipiteitä, jotka kohdistuvat jonkun henkilön persoonaan. Tässä tapauksessa Heidi Kyröön radiojuontajana. Vastaan nyt kuitenkin viime lehdessä olleeseen. Ilmeisesti sama henkilö noita mollauksia kirjoittelee. 

Ensinnäkin minä avaan aamuisin heti herättyäni radion kuullakseni Heidin iloisen äänen ja tarttuvan, positiivisen asenteen. En pidä useiden muiden kanavien kikattajista, joilla ei ole mitään sanottavaa - kikattelevat vain omia juttujaan.

Toisekseen. Eiköhän tuollaiset "ajojahdit" ja henkilöiden mollaamiset kuulu muualle kuin lehtien palstoille. Ollaan aikuisia ja annetaan kaikkien kukkien kukkia. Ja radiokanavissa on kyllä valinnanvaraa.

Iloisena aamulla töihin

Julkaistu: 27.06.2018 06:05

Tupakoitsijat, olkaa ystävällisiä ja poimikaa tumppinne maasta ja viekää roskikseen. Kaunis Hämeenlinna-Aulanko -reitti on täynnä tupakantumppeja. Pieni lapsi, koira, tai vedessä olevat kalat saattavat laittaa niitä suuhun. Turistit kauhistelevat, kun kaunis luonto on pilattu tupakantumpeilla.

Julkaistu: 27.06.2018 06:00

Lämmin kiitos Pikku-Penalle ja kumppaneille Linnanpuiston juhannusjuhlasta. Kymmenen vuoden odotukseni palkittiin, sain nähdä kokon keskustassa. Me huonosti liikkujatkin pääsimme paikalle.

Toivon jatkoa puiston juhlille ja kokolle. Vielä kerran kiitokset teille kaikille ja hyvää kesää!