Julkaistu: 13.06.2018 07:00

Matti Johannes Koivu tunnelmoi Keltaisessa talossa

  • Matti Johannes Koivun musiikissa on kuultavissa vaikutteita muun muassa folkista ja beat-musiikista.

Janakkalan Laurinmäen Keltaisessa talossa eletään kesän huippuhetkiä ensi lauantaina, kun Matti Johannes Koivu saapuu konsertoimaan.

Matti Johannes Koivu kuuluu jo maamme vahvimpien laulaja-lauluntekijöiden riviin. 2017 julkaistiin hänen seitsemäs sooloalbuminsa Lähtölauluja. Matti Johannes Koivu tunnetaan persoonallisen, sielukkaan ilmaisun taiturina, joka ei epäröi tuoda tunteitaan musiikkiin.

Koivu on julkaissut soololevyjensä lisäksi lastenmusiikkilevyn ja neljä albumia Ultramariini-yhtyeen jäsenenä. Hän on myös kierrellyt esiintymässä Egotripistä tunnetun Knipin kanssa. Oman tuotantonsa lisäksi Koivu on kirjoittanut lauluja ja tekstejä myös muille artisteille.

Live-esiintymisiin Matti Johannes Koivu suhtautuu intohimoisesti.

– Musiikin kestävyys punnitaan elävän yleisön edessä. Laulujen täytyy toimia Hangosta Nuorgamiin, suurissa ja pienissä paikoissa. Rakastan live-esiintymisen haastetta; sitä kuinka jännittää ja hirvittää, ja kuinka musiikki parhaimmillaan vapauttaa esiintyjän ja yleisön.

Lippuvaraukset etukäteen: kulttuurikahvilapsl@gmail.com

Matti Johannes Koivu Laurinmäen Keltaisessa talossa lauantaina 16.6. klo 19.

Julkaistu: 21.06.2018 08:15

Alajärveen kirmaava Lia Heikurainen ei epäröi askeleissaan. Isosisko Aida sekä kaverukset Nea Mäki ja Tara Vainio seuraavat perässä yhtä reippaasti.

Tämä nelikko rakastaa uimista, ja 18-asteinen järvi on juuri sopivan lämmin uimiseen.