Julkaistu: 09.08.2016 13:51

Rengon susipentue videolla

  • Rengon susiperhe ikuistui riistakameran muistiin.

Rengon riistanhoitoyhdistyksen riistakameran tallentamaa videokuvaa susipentueesta on nyt julkistettu Hämeenlinnan Kaupunkiuutisten nettivuilla.

Kaupunkiuutiset kertoi Rengon reviirin susiperheestä viime lauantain numerossaan.

Susipentueen syntyminen on erittäin harvinainen Hämeenlinnan seudulla. Todistettavasti pentuja ei ole syntynyt kymmeniin vuosiin, joskin huhuja pennusta on esiintynyt.

Susivideon riistakameralla ikuistaneet Rengon riistanhoitoyhdistyksen edustajat eivät halua tarkemmin kertoa susiperheen asuinaluetta pentueen elon rauhoittamiseksi.

Paikalliset luonnonsuojelijoiden edustajat ovat kyseenalaistaneet voimakkaasti riistanhoitoyhdistyksen susihavainnot. Nyt julkistettu video kertoo susipentueen olemassaolosta.

Julkaistu: 26.04.2017 01:02

Ars-Häme -yhdistyksen Taidelainaamon Valokiilassa -sarja esittelee kuukausittain yhden kuvataiteilijoistaan. Parhaillaan on vuorossa Ars-Hämeen yksi uusimmista jäsenistä, helsinkiläinen taidegraafikko Hanna Holma. Hänen töitään on nähtävillä Valokiilassa 20.4.–16.5.

Julkaistu: 26.04.2017 01:02

Tapani Bagge

Lukkosula

Yhtenä talviaamuna pakkasta oli kymmenkunta astetta ja tuuli ryöpytti lunta ilmassa vähän joka suunnasta. Kun lähdin hakemaan lehtiä, huomasin että auton lämmitin oli jäänyt laittamatta päälle. Miten vaimo nyt pääsisi töihin?