Julkaistu: 12.04.2017 01:02

Aulanko herää taas kevääseen

Aulangon puistometsän luonto on heräämässä talven jäljiltä kevääseen ja kesään. Aulanko herää -tapahtuma 22.4. klo 11–15 on yli kahdenkymmenen eri toimijan yhteisponnistus. Tapahtuman tarkoitus on tarjota vinkkejä hyvinvointiin ja luonnossa liikkumiseen sekä esitellä toiminnallisen sisällön avulla yritysten ja yhdistysten palveluita ja toimintaa.

Ohjelmassa on muun muassa sointukylpyjä, sirkustelua ja ohjattuja liikuntatuokioita lapsille ja aikuisille. Tapahtumassa esittäytyvät mm. Kissankulman Eläinpiha, Sirkuskoulu Arx sekä HPK:n cheerleaderit Golden Tigers. Lisäksi näkötorni on avoinna ja kävijöitä palvelevat kaksi alueen kahviota.

Tapahtuma on maksuton ja sopii kaikenikäisille. Lisätietoa tapahtumasta: www.lastenliikunnantuki.fi

Julkaistu: 26.04.2017 01:02

Ars-Häme -yhdistyksen Taidelainaamon Valokiilassa -sarja esittelee kuukausittain yhden kuvataiteilijoistaan. Parhaillaan on vuorossa Ars-Hämeen yksi uusimmista jäsenistä, helsinkiläinen taidegraafikko Hanna Holma. Hänen töitään on nähtävillä Valokiilassa 20.4.–16.5.

Julkaistu: 26.04.2017 01:02

Tapani Bagge

Lukkosula

Yhtenä talviaamuna pakkasta oli kymmenkunta astetta ja tuuli ryöpytti lunta ilmassa vähän joka suunnasta. Kun lähdin hakemaan lehtiä, huomasin että auton lämmitin oli jäänyt laittamatta päälle. Miten vaimo nyt pääsisi töihin?