Julkaistu: 17.05.2017 09:15

Iloista tunnelmaa torilla

  • Viime vuonna Mahdollisuuksien torilla senioriklovnien tunnelma äityi suorastaan hulvattomaksi. KUVA: Katariina Filppula

Lauantaina 20.5. Hämeenlinnan torilla järjestetään Mahdollisuuksien tori. Tarjolla on muun muassa musiikkia, tanssiesityksiä, luontotietoa, improvisaatiota, syötävää, vaate- ja kosmetiikkamyyntiä sekä arpoja.

Paikalla on 25 yhdistystä ja muuta toimijaa esittelemässä toimintaansa. Mukana menossa ovat myös senioriklovnit ja Idänpään Vapaapalokunta kalustonsa kanssa.

 

Tänä vuonna Hämeenlinnan Mahdollisuuksien tori on yksi Suomi100 -tapahtumista. Suomi100 -hengessä nostetaan esiin historiaa historiallisen seuran voimin. Yhteinen tempaus, jossa torialueen ympäri muodostetaan yhteinen ketju, toteutetaan puolilta päivin.

 

Tapahtuman avaa palvelutuotantojohtaja Päivi Raukko Hämeenlinnan kaupungilta. Avauspuheen jälkeen käynnistyy ohjelmallinen osuus. Torilavalla nähdään muun muassa Tanssin lumo, ÖKÖ impro, Näkemysero ja HUK kesäteatteri. Luvassa on myös flamencoa, Suomen historiaa, capoeiraa, Suomi 100 -tempaus, 90-luvun tanssiesitys, pop up -luontotuokio sekä ukulele-musiikkia. Lisäksi lavan valloittavat HCT Cheerleaderit, Pivot -kerho ja Hämeenlinnan kansantanssinuoret. Tilaisuus huipentuu yhteislauluna esitettyyn Maamme lauluun.

Mahdollisuuksien tori Hämeenlinnan torilla lauantaina 20.5. klo 10–15.30.

Julkaistu: 26.05.2017 13:53
Multiple images

Hämeenlinnan Eläkkeensaajien uusi toimitila, jonka osoite on Turuntie 4–6, esiteltiin jäsenille torstaina 11.5. Noin 90 jäsentä kävi kahvilla ja tutustumassa tiloihin. Toimitila todettiin valoisaksi ja esteettömäksi.